keskiviikko 21. tammikuuta 2015
Banoffee Pie
Ah!! Tämä on ehkä parasta herkkua ikinä! :p Melko makeaa, mutta banaani, kinuski, kerma ja suklaa...noh, kuinka niistä voisi huonoa saadakaan? Tein tätä tämän iltaiselle vieraallemme, mutta viisaintahan tämä olisi tehdä juuri ennen tarjoilua, sillä banaani tummuu nopeasti rumaksi.
Kuinkahan maltan odottaa iltaa...
Pohja: 200g Digestivejä
100g voita
Pohjalle: 1prk valmiiksi kinuskiksi keitettyä, kondensoitua maitoa
2 banaania
4dl vispikermaa+ vaniljasokeria
Päälle: 1 banaani
rouhihttua tummaa suklaata
kaakaojauhetta
1. Hienonna keksit murusiksi ja sekoita voisulaan. Vuoraa irtopohjavuoan (halk. 20cm.) pohja leivinpaperilla ja öljyä vuoan reunat.
2. Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle, sekä reunoille. Kaada päälle kinuski. (Tämän voi tehdä jo edellisenä iltana ja peittää kelmulla jääkaappiin odottelemaan).
3. Vatkaa kerma ja viipaloi banaanit kinuskin päälle. Pursottele sitten kerma banaanien päälle.
4. Viipaloi vielä yksi banaani ja asettele kerman päälle. Rouhi pinnalle vielä suklaata ja ripoittele kaakaojauhetta lopuksi koko kakun pinnalle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nam! Just tästä haaveilin ja ajattelin myös lähiaikoina tätä tehdä :)
VastaaPoistaTää jos mikä, on hyvää! :p
VastaaPoistaAi samperi miten hyvän näköinen ohje! En ole suuri banaanin ystävä, mutta tätä täytyy kokeilla :)
VastaaPoistaKiva blogi muutenkin, herkullisia ohjeita ja kuvia :)
Kiitos ihanasta kommentistasi :) Tätä voi tehdä mansikoilla, puolukoilla, karpaloilla tai millä vaan :) Tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoista...voin melkein vannoa, että pidät ;)
VastaaPoistaHei hyvä idis kokeilla vaikka mansikkaa! :)
PoistaGooglettelemalla se taitaa löytyä Manoffeena :D
VastaaPoista