Silloin tällöin tulee leivottua jotakin...:D Niinkus tiedätte. Nyt oli jääkaapissa kermaviiliä ja ruohosipulia, jotka piti saada käytettyä, niin löysin Cebicin keittiöstä ohjeen googlettelemalla näihin juustokierteisiin. Nams! Jos nämä olisi tehty vain aikuisille, niin olisin laittanut väliin myös paloiteltuja jalapenoja tai chiliä, mutta nyt näin...
Taikina:
3dl vehnäjauhoja
1,5tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1,5 dl vahvaa juustoraastetta
vajaa prk kermaviiliä
0,3 dl rypsiöljyäTäyte:
1,5 dl vahvaa juustoraastetta
1 kananmunaa
vajaa puoli ruukkua ruohosipulia/persiljaa
ripaus mustapippuria
1.Sekoita kulhossa kaikki taikinan kuivat aineet ja juustoraaste sekaisin.
Lisää joukkoon kermaviili ja öljy, vaivaa nopeasti käsin tasaiseksi
taikinaksi.
2. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Kaulitse taikinasta
ohut levy ja levitä päälle täyteseos. Kääri rullaksi ja leikkaa noin
yhden sentin paksuisia viipaleita.
3.Laita kiekot pellille ja paista
225-asteisessa uunissa hieman reilu 10 minuuttia. Vältä paistamasta
liikaa, ettei kiekot menetä mehevyyttään.
Kiva, kun olet kokeillut blogistani löytyvää reseptiä 😊
VastaaPoistaJoo...aikaa sitten, mutta hyviä olivat. Nam! ❤
PoistaNäitä varmaan voi pakastaa eikäaku muutu?
VastaaPoistaTottakai 😊 Voi tehdä myös raakapakasteeksi ja paistaa vasta juuri ennen tarjoilua 😊
VastaaPoistaolen niin jäänyt jumiin näihin ihastuttaviin ohjeisiisi.
VastaaPoistaTaasen yksi kokeiluun menevä ohje, kiitos sinulle.
Voi miten kiva kuulla! 😘 Kiitos!
PoistaMitä juustoraastetta suosittelet?
VastaaPoistaItse laitan puna, - tai mustaleima Emmentalia 🧀
PoistaJälleen ihana ohje, tätä kokeilen huomenna kun tulee yövieraita�� kiitos Sinulle��
VastaaPoistaKiitos. Kiva kuulla, että kokeilet myös 👍
PoistaMoikka! Montako kierrettä ohjeesta suunnilleen tulee? Tarkoitus olisi tehdä huomenna pojan synttäreille tarjottavaksi ;)
VastaaPoistaMoikka! Jollen nyt ihan väärin muista, niin n. 15kpl:tta 😊
Poista