maanantai 29. kesäkuuta 2015

Letut


Tänään meillä pidettiin jo perinteeksi muodostuneet lettukestit tyttäreni ja mieheni nimipäivien kunniaksi. Tarjolla on aina lettuja, vaniljajäätelöä, kermavaahtoa, hienoa sokeria ja mansikkahilloa. Täysi kattaus kaikkea, siis :) Säänkin kesäiseksi muututtua, terassilla ilta-auringossa nautittuna, rapsakat letut maistuivatkin kovin makoisilta. Naminami!

2 munaa
5 dl maitoa
2,5 dl vehnäjauhoa
0,5 tl suolaa
2 rkl voisulaa

1tl vaniliinisokeria

1. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki. Vatkaa joukkoon maito, vehnäjauhot, suola ja rasva. Anna taikinan turvota hetki huoneenlämmössä. Paista letut pannulla voissa rapeiksi ja ruskeiksi.

2 kommenttia:

  1. Letut ovat kesäherkkua parhaimmillaan, täytyisi pitää lettupäivä.
    Innostuksella pärjää ruuanlaitossa- ja leivonnassa pitkälle, tekemällä oppii. Sinulla on aina niin kauniit valokuvat ruuista, annokset ovat viimeisteltyjä. Vispaillaan taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentistasi! :) Tällä on mukavaa aloittaa päivä, vispailujenkin merkeissä ;)

      Poista