Tämän herkullisen makuisen, samettisen pehmeän juustokakun myötä haluan toivottaa oikein hyvää
ja onnellista uutta vuotta 2016, kaikille teille blogini lukijoille! <3
1 pkt Savoiardi keksejä
3 dl espressoa, tai vahvaa tavallista kahvia
0,5 dl Amarettoa
Täyte:
2,5 dl vispikermaa
200 g mascarponea
0,25 dl sokeria
4 liivatetta
1 dl Mozart- suklaalikööriä
Pinnalle:
0,5 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1. Vuoraa (22cm.) irtopohjavuoka leivinpaperilla. Kastele keksit sitten kahvi-Amaretto seoksessa ja painele tiiviisti vierekkäin vuoan pohjalle. Laita liivatteet likoamaan.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää mascarpone. Mausta täyte sokerilla ja liköörillä.
3. Kuumenna tilkka vettä kattilassa ja lisää siihen liotetut, puristellut liivatteet. Kaada liivateseos massaan ohuena nauhana, samalla sekoittaen. Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa.
4. Sihtaa kaakaojauhetta runsaasti kakun pinnalle ja irroita reuna seuraavaksi. Koristeita tähän kakkuun ei välttämättä tarvita, mutta koristele kakku sitten halutessasi.
Ihana kakku ja oikein herkullista uutta vuotta myös sinulle :)
VastaaPoistaKiitos, Anni. Sinulle myös :)
PoistaHerkkua! Onnellista uutta leivontavuotta :)
VastaaPoistaNiin on...ihanaa :p Sitä samaa sinulle, Kirsi...
PoistaOnnellista ja herkullista uutta vuotta 2016 koko perheelle! <3
VastaaPoistaKiitos! :) Sitä samaa sinne teidän poppoolle!
PoistaIhanaa Uutta Vuotta! Minäkin tein tänään baileys-kahvihyydykekakun. Tämä näyttää herkulta! :)
VastaaPoistaKiitos, Kaura! Tämä ON todella hyvää. Vaan arvaapa mitä...mullakin on baileysiin tarpeet jo kaapissa...;)
PoistaHyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle! Tämä näyttää kyllä aivan superherkulliselta :)
VastaaPoistaKiitos! Tästä tuli tosi hyvää...tiramisun ystävä, kun olen :p
Poista