2pkt voitaikinalevyjä
Porotäyte:
150g kylmäsavupororouhetta
200g paprika-chilituorejuustoa
200g ranskankermaa
1 punainen paprika
hienonnettua lehtipersiljaa
1. Suihkauta sarvimuotit kevyesti vuokaspraylla.
2. Leikkaa täysin sulaneet voitaikinalevy sitten pizzapyörällä pitkittäin kolmeen osaan.
3. Venytä taikinasoiroa niin pitkäksi, kun se helposti katkeamatta venyy. Voitele taikinasoiron alareuna kananmunalla kevyesti.
4. Kieputa taikinaa sarvimuotin ympäri alhaalta aloittaen niin, että taikinan reunat tulevat päällekkäin niin, että kananmuna liimaa saumakohdat yhteen.
5. Voitele sarvet lopuksi kananmunalla ja paista 225 asteessa n. 8-10 minuuttia, tai kunnes sarvet ovat kauniin kullanruskeita. Anna jäähtyä ja irroita tötteröt sarvista.
6. Hienonna ja sekoita porotäytteen ainekset keskenään ja täytä suolaiset sarvet.
7. Vatkaa makeiden sarvien täytteeksi kermaa. Täytä sarvet mansikkahillolla ja kermavaahdolla.
Kiitos! Tulipa juuri oikeaan aikaan tämä postaus:) Ihanan herkullisen näköisiä nämä.
VastaaPoistaJokos kokeilit? 😊
PoistaVoiko sarvet tehdä edellisenä päivänä, ja täyttää sitten tarjoilupäivänä? Miten sarvet kannattaa säilyttää, jos tekee etukäteen?
VastaaPoistaKannattaa säilyttää kannellisessa rasiassa, jääkaapissa. Lämmitä vaikka ihan pikku hetki ennen täyttöä, että eivät ole täysin jääkaappikylmiä 😊
PoistaSarvimuotit oli ihan pakon sanelema juttu tilata, kun
VastaaPoistanämä kuvat hokasin täältä.
Torttutaikinat olivatkin jo tarjouksessa.
Miten saat täytteet noin siististi sarven sisälle?
Hei, onpa mukava kuulla, että vinkki tuli tarpeeseen. Itse laitan kaikki massat pursotuspussiin ja täyttelen sillä. Näissäkin täytteen saa siten siististi ja ihan pohjalle saakka 😊
PoistaKona
VastaaPoista