torstai 28. elokuuta 2014
Paistettu juustokakku
Tämän paistetun juustokakun tein tyttärelleni nimipäivänä. Tähän voi laittaa "makuaineeksi" melkeinpä mitä tahansa, minä käytin valkosuklaata (miten niin minun lempparia...kaikki ohjeet taitaa sisältää sitä) :)
Pohja:
200g Digestive-keksejä
100g voita
Täyte:
2 kananmunaa
2dl kuohukermaa
400g Philadelphia-tuorejuustoa
1dl sokeria
200g valkosuklaata
puolikkaan sitruunan kuori
ripaus vaniljasokeria
1. Murskaa keksit hienoksi ja sekoita sulan voin kanssa. Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
2. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sekaan kerma, tuorejuusto, sulatettu valkosuklaa ja sitruunan mehu.
2. Kaada massa keksipohjan päälle ja paista 175 asteessa , noin 25 min. (mun uunissa 35min.)
3. Anna jäähtyä kunnolla ja koristele haluamallasi tavalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti