maanantai 26. tammikuuta 2015
Valkosuklaajuustokakku
Eilisille 4-v. synttäreille meni myös tällainen valkosuklaajuustokakku. Tämän kanssa sopisi todella hyvin esim. vadelmamelba...nam...
Pohja: 24kpl Bastogne-keksejä
50g voita
Täyte: 5dl kuohukermaa
200g Viola- maustamatonta tuorejuustoa
200g sulatettua valkosuklaata
1tl vaniljasokeria
6 liivatetta
2rkl limemehua
1. Murustele keksit ja lisää sulatettuun voihin. Painele leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle muruseos tiukasti.
2. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
3. Vaahdota kerma.
4. Lisää kermavaahtoon tuorejuusto, vaniljasokeri, sekä sulatettu valkosuklaa.
5. Kuumenna tilkka limemehu kattilassa ja lisää liotetut, puristellut liivatteet. Valuta sitten liivatteet ohuena nauhana täytteen sekaan samalla sekoittaen.
6. Kaada täyte murupohjan päälle ja anna jäähtyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mieluiten yön yli.
7. Koristele haluamallasi tavalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti