lauantai 21. helmikuuta 2015

Kuppikakut marengilla


Sain idean kokeilla marenkia muffinssin kuorrutteena, kun mietin, että millä voisi korvata voikreemin. Samalla sain syyn ottaa käyttöön nämä pikkuruiset söpöset muffinssivuoat. Lasten mieleen tämä kokeilu kyllä oli, mutta ei ehkä käytännöllisin syötävä :) Marengin voisi "liimata" tuohon päälle varmaankin voikreemillä, jos haluaisi...

1 munaa
2/3 dl sokeria
0,5 dl öljyä
2/3 dl omenahilloa
1,5dl vehnäjauhoja
2/3 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
0.5 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia

1. Vatkaa muna ja sokeri kevyesti. Lisää loput aineet ja täytä vuoat taikinalla (2/3).
2. Paista 200 asteessa n. 10min.
3. Laita jäähtyneen muffinssin päälle voikreemi ja marenki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti