sunnuntai 30. elokuuta 2015
Tonnikala-katkarapupiirakka
Kävimme eilen siskollani kylässä ja hän oli tehnyt tonnikalapiirakkaa, joka oli ihan älyttömän hyvää. Kotimatkalla piti poiketa sitten itsekin hakemaan tarpeet samanlaiseen herkkuun, mutta kuitenkin kärryyn tuli nakattua hieman erilaisia tarvikkeita. Tästä tuli ihanan kostea ja maukas iltapalaherkku :)
1 pkt valmista suolaista piirakkataikinaa
Täyte:
2 prk Calvo-tonnikalaa
1 ps katkarapuja
1 keltainen paprika
1 prk Créme Cuisine- Tilli-sitruuna
1 prk ranskankermaa
3 kananmunaa
1/2 nippua tilliä
sitruunapippuria
1 rkl sinappia
1. Painele sulanut piirakkataikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
2. Sekoita Créme cuisine, ranskankerma ja munat sekaisin tasaisesti. Mausta sinapilla, sitruunapippurilla ja lisää joukkoon tillisilppu. Kaada vuokaan taikinan päälle.
3. Ripoittele lopuksi pinnalle tonnikala, katkaravut ja paprika. Paista 200 asteessa 50-60min. Anna jäähtyä hetki ja tarjoile vaikkapa salaatin kaverina.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti