Kaikki kahvinmakuiset leivokset ja leivonnaiset ovat mielestäni älyttömän hyviä. Näihin sain ajatuksen, kun näin Cappuccinon - makuista kerman kiinteytysjauhetta. Sen mausta en pitänyt laisinkaan, joten kuorrute kannattaa valmistaa pikakahvijauheesta ihan itse. Mieheni maistoi taikinaa ja oli vähällä, ettei muffinsseihin jäänyt mitään- taikina on nimittäin syntisen herkullista...😋
2 dl sokeria
5dl vehnäjauhoja 2½ tl vaniljasokeria
2½ tl leivinjauhetta
2 dl kermaa
3 munaa
150 g voita
0,75 dl vahvaa kahvia
2 rkl pikakahvijauhetta
Kuorrutus:
2dl kermaa
1rkl pikakahvijauhetta
0,5dl sokeria
2. Jaa taikina 12 muffinssivuokaan, muffinssipellille. Paista 175 asteessa n.30-35 minuuttia. Anna muffinssien jäähtyä.
3. Vatkaa kuorrutteen kerma vaahdoksi ja mausta se pikakahvijauheella, sekä sokerilla. Pursota pinnalle ruusukkeita ja korsistele haluamallasi tavalla.
Siis niin ihanat kuvat jälleen! ♥ Ja varmasti superherkullisia nää muffinssit! :)
VastaaPoistaVoi, kiitos ❤ Nää on kyllä hyviä...varsinkin taikina 😁
VastaaPoistaUskon! :D
PoistaKiitos ihanasta reseptistä...ja mitäpä sitä paistamaan��
VastaaPoistaPaistoin kuitenkin...
Reseptissä ei mainita milloin kahvi lisätään..
Ja koska ekat meni parempiin suihin tein toiset: gluteenittomista jauhoista ja suklaarouhetta lisäten..hyviä tuli näinkin!
No, mutta...eikö taikina silti ollutkin ihan älyttömän herkkua? 😋
PoistaKiva vinkki tuo suklaarouhe-uskon, että sopii hyvin! Ja kiitos tarkkaavaisuudesta...lisään kahvin reseptiin 😊