Pohja:
150g Keiju kasvirasvalevitettä (tumman sininen)
3dl gluteenitonta, karkeaa jauhoseosta
n.0,5tl suolaa
Täyte:
150g Oatly Påmackan tuorejuustoa
150g vegaanista juustoraastetta
0,5dl Balsamicoa
250g Härkis originalia
ruohosipulia
öljyä
4 isoa punasipulia
suolaa, sokeria, pippuria
1. Marinoi Härkis Balsamicolla. Anna maustua hetki.
2. Sekoita pohjan pehmeä margariini, jauhot ja suola tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille jauhotetuin sormin tasaisesti.
3. Sekoita tuorejuusto ja juustoraaste keskenään tahnaksi ja levitä pohjan päälle.
4. Kuullota kuoritut ja lohkotut punasipulit öljyssä pannulla kullanruskeiksi. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Hienonna lopuksi joukkoon ruohosipulia.
5. Kaada marinoitunut Härkis juustomassan päälle vuokaan ja lisää lopuksi kuullotetut sipulit. Paista piirakkaa sitten 200 asteessa, n. 35-40 minuuttia, tai kunnes reunat ovat kauniin ruskeat. Koristele piirakka tuoreella timjamilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti