Kohta alkaa olla pikkujoulukausi vilkkaimmillaan, niin tässäpä olisi yksi kiva pikku naposteltava vaikkapa punaviinin, tai glögin kanssa nautittavaksi. Rieskarulliin voi piilottaa sisälle lähes mitä tahansa, mutta nyt tein maukkaan kasvisversion. Sisällä on paljon pehmeää juustoa, joka tekee tästä hieman suolaisen, mutta todella maukkaan!
Nämä muuten kannattaa tehdä edellisenä päivänä jo kelmun sisään tekeytymään. Itse en tosin malttanut odotella- vaan söin nämä heti tehtyäni 😜
1pkt Fazerin Rullarieskaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
1pkt (200g) Apetina pala
200g maustamatonta tuorejuustoa
1pkt (200g) Apetina pala
100g mustia oliiveja renkaina
50g aurinkokuivattua tomaattia
1/2 ruukkua tuoretta basilikaa
1. Sekoita tuorejuusto ja hienonnettu pehmeä juusto keskenään tahnaksi.
2. Sekoita juuston sekaan pilkotut oliivit, aurinkokuivattu tomaatti, sekä hienonnettu basilika.
3. Voitele rieskalevy tahnalla kauttaaltaan ja asettele täytteen päälle revittyä jääsalaattia. Kääri rieska sitten rullaksi ja "puristele" tiiviiksi. Kääri "pötköt" tiiviisti kelmun sisään.
4. Leikkaa rulla n. 2,5cm:n paksuisiksi siivuiksi ja syö itse päätypalat 😀
3. Voitele rieskalevy tahnalla kauttaaltaan ja asettele täytteen päälle revittyä jääsalaattia. Kääri rieska sitten rullaksi ja "puristele" tiiviiksi. Kääri "pötköt" tiiviisti kelmun sisään.
4. Leikkaa rulla n. 2,5cm:n paksuisiksi siivuiksi ja syö itse päätypalat 😀
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti