Pohja:
150 g voita
2,25 dl vehnäjauhoja
1,5 dl juustoraastetta
2 rkl kylmää vettä
Täyte:
1prk Koskenlaskija Ruoka- Chili
1prk (125g) smetanaa
1/2 purjo
1pss (150g) pun.Emmentalraastetta
150g kylmäsavustettua pororouhetta
1. Nypi pohjan huoneenlämpöinen voi ja jauhot, sekä juustoraaste tasaiseksi taikinaksi. Lisää joukkoon tarvittaessa tilkka kylmää vettä. Painele taikina vuokaspraylla voidellu irtopohjaisen piirakkavuoan pohjalle ja reunoille jauhotetuin sormin.
2. Sekoita koskenlaskija ja smetana keskenään ja kaada taikinan päälle vuokaan. Lisää täytteen päälle juustoraaste ja hienonnettu purjo. Ripottele pinnalle vielä pororouhe. Paista piirakka 200 asteessa n. 40-45 minuuttia, tai kunnes piirakka on kauniin ruskea.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti