torstai 28. elokuuta 2014

Jäädytetty Mariannekakku




Pohja

175g Fazer Marianne-keksejä (1 paketti)
50g voita sulatettuna

Täyte

2 dl kuohukermaa
2 prk vaniljalla maustettua rahkaa
0,75 dl tomusokeria
173 g Fazer Marianne-keksejä (1 paketti)
100 g Fazer Marianne -suklaata

kourallinen murskattua marenkia

Hienonna keksit tehosekoittimella hienoksi jauhelmaksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele keksiseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (vuoan halkaisija n. 23 cm) pohjalle ja reunoille. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vispilöi kermavaahto, rahka ja tomusokeri sekaisin. Lusikoi n. 1/3 täytteestä keksipohjan päälle. Asettele puolet Marianne-kekseistä täytteen päälle. Lusikoi keksien päälle toinen täytekerros ja asettele loput kekseistä sen päälle. Lusikoi loput täytteestä vuokaan ja tasoita pinta. Rouhi suklaa karkeaksi rouheeksi ja painele suklaarouhe kakun pinnalle. Peitä kakku kelmulla. Nosta pakastimeen ja jäädytä vuorokauden ajan. Ota kakku hetkeksi huoneenlämpöön ja irrota se varovasti veitsen avulla reunoista. Viimeistele kakun pinta murskatulla marengilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti