Valmistusohje
-
Murenna keksit esim. monitoimikoneessa tai paksussa muovipussissa
hienoksi. Sulata voi, yhdistä keksimuruihin. Taputtele irtopohjavuoan (Ø
22 cm) pohjalle leivinpaperille.
-
Tiramisutäyte: Laita kaksi liivatelehteä runsaaseen kylmään veteen
pehmenemään. Vaahdota kerma. Purista liivatelehdet ja sulata kiehuvan
kuumaan kahviin. Kaada seos rahkan joukkoon ohuena nauhana hyvin
sekoittaen. Lisää lopuksi kermavaahto varovasti nostellen.
-
Kaada täyte pohjalle. Tasoita pinta. Peitä. Hyydytä kakkua jääkaapissa n. tunti tai kunnes pinta on hyvin jähmettynyt.
-
Sekoita hillo kulhossa notkeaksi. Levitä se varoen täytteen päälle.
-
Valmista luumu-kanelitäyte samalla tavalla kuin tiramisutäyte. (Sulata liivatteet kiehuvan kuumaan maitoon.)
-
Lisää täyte hillon päälle. Tasoita pinta. Peitä. Anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään 6 t tai kunnes hyvin hyytynyt.
-
Irrota kakku veitsellä vuoan reunasta. Poista rengas. Siirrä kakku tarjoiluvadille.
- Vuole juustohöylällä suklaasta lastuja. (Huomaathan, että valkosuklaa sisältää laktoosia.) Koristele kakun pinta juuri ennen tarjoilua.
- Harvoin teen samalla ohjeella useammin, kuin kerran. Tällä teen- vielä monesti!!! :p