Pohja:
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
Sisälle:
1 prk Valion mansikkarahkaa
2 dl vispikermaa
1 dl mansikkahilloa
400 g tuoreita mansikoita
Päälle:
3 dl vispikermaa
1 tl vaniljasokeria
ripaus sokeria
400 g tuoreita mansikoita
1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi (1min./ per muna). Siivilöi jauhot lopuksi varovasti taikinaan. Kaada taikina voideltuun, (gluteenittomalla) korppujauhoilla jauhotettuun vuokaan (halk. 22cm). Paista pohja 175 asteessa n. 45min.
2. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä ja anna jäähtyä kokonaan. Leikkaa kakku kolmeen osaan, kostuta, täytä ja koristele.
Ihana! ♥
VastaaPoistaKiitos, Taru :)
Poista