tiistai 29. joulukuuta 2015

Savuporo-krustardit


Nyt tulee ohje, joka ei liippaa leipomista millään tavalla, mutta ovat niin, niin hyviä, että pakko jakaa ohje teidän kanssanne. Ottakaapa tästä vaikkapa koppi, miettiessänne pikkusuolaisia uuseksi vuodeksi. Täytteeksi voi tehdä mitä vain suolaista "tahnaa"  (tai makeaan versioon suklaamoussea, johon vadelma koristeeksi), jos makeita ideoita kaipaa...

2 pkt Krustardeja

Täyte: 
100 g poron kylmäsavupaistia
200 g Creme Bonjour valkosipulituorejuustoa
150 g ranskankermaa
puolikas punainen paprika
pätkä kurkkua/ vihreä omena
pätkä purjon vihreää osaa
sinappia
sitruunapippuria

1. Pilko paprika, poro ja purjo pieniksi kuutioiksi. Raasta kurkku, tai omena- kumpaa nyt sitten haluatkaan käyttää, makua raikastamaan.

2. Sekoita sitten kaikki täytteen ainekset yhteen ja mausta sitruunapippurilla,sekä lorauksella sinappia. Täytä kupit ja koristele persiljatupsulla, sekä ripauksella sitruunapippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti