2 kpl munaa
1 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
2 tl vaniliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
100 g tummaa suklaata
1. Sekoita voi ja sokeri pehmeäksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksi kerrallaan ja lisää joukkoon lopuksi maito.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vähitellen rasvaseokseen.
3. Rouhi tumma suklaa ja lisää taikinan joukkoon kevyesti käännellen.
4.
Jaa taikina paperisiin leivontavuokiin (täytä noin 2/3) ja paista
uunissa 200 asteessa noin 15-20 minuuttia muffinssipellillä. Anna jäähtyä.
5. Sulata kuorrutteeseen tuleva suklaa mikrossa 30sek. kerrallaan ja sekoittele välissä. Lisää sulaneen suklaan joukkoon tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Lisää sitten löysäksi vatkattu, sokereilla maustettu kermavaahto kolmessa erässä suklaa-tuorejuustoseokseen. Sekoita tasaiseksi ja pursota kuppikakkujen pinnalle. Koristele kuppikakut haluamallasi tavalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti