tiistai 16. joulukuuta 2014

Parmesan-keksit


Joulupöytään, tai illanistujaisiin sopivia pikkusuolaisia. Juustotarjottimelle, tai salaa naposteltaviksi. Sopii kaikille juustohiirille...ja toki muillekin :) Ohje peräisin Maku-lehdestä...

(n. 20kpl)

100 g raastettua parmesanjuustoa
1rkl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
75g voita
1 kananmuna

1. Raasta parmesanjuusto. Lisää raasteeseen vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää pehmennyt voi ja kananmuna ja sekoita tasaiseksi massaksi.
2. Tiputtele uunipellille, leivinpaperin päälle n. teelusikallisen kokoisia nokareita. Muista jättää reilusti tilaa väliin...leviävät paljon uunissa.
3. Paista 200 asteessa n. 10min.
4. Tarjoile esim. juustolautasella, salaatin kanssa tai pieninä välipaloina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti