(6-8 annosta)
5dl kuohukermaa
1,25dl maitoa
30g Ceylonin kanelia murskattuna
1,25dl maitoa
100g sokeria
160g kananmunan keltuaista
1. Kiehauta maito, kerma ja murskattu kaneli kattilassa. Anna kanelin infusoitua n.15 minuuttia. Siivilöi seos ja lisää toinen erä maitoa.
2. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kevesti vaahdoksi ja kaada kuuma kermaseos joukkoon, samalla varovasti sekoittaen, ettei pinnalle muodostuisi vaahtoa. Siivilöi valmis massa vuokiin.
3. Laita vuoat korkeareunaiseen paistoastiaan, niin, että saat astiaan lämmintä vettä Crème brûlée-vuokien puoleen väliin asti. Laita vuoka uuniin ja paista 190 asteessa n. 35-40 minuuttia, tai kunnes massa on jähmettynyt jonkin verran. Pinnasta tulee myös kauniin ruskea. Jäähdytä ja laita sitten jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi.
4. Ripottele pinnalle fariinisokeria ja tohota kaasupolttimella pinta rapeaksi juuri ennen tarjoilua,