sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Mansikka- Baileystriffle


Keittiössä on tällä hetkellä sen verran lämpöasteita, ettei tee juuri mieli leipoa. Herkkujen nälkä sen sijaan on kuitenkin olemassa, niin pitää "tyytyä" uunittomiin jälkiruokiin. Trifflet ovat ihanan makuisia ja helppotekoisia jälkkäreitä, joita voi "tuunata" mielensä ja makunsa mukaan. Sain laivalta tuliaisiksi uutta Strawberry & cream-Baileysia, niin maustoin tämän trifflen kesäisen mansikkaiseksi, aikuiseen makuun...😍 Niin hyvää!

(6ann.)

3dl vispikermaa
250g mascarponea
5rkl sokeria
2tl vaniljasokeria
(Baileysia maun mukaan- huom! ei välttämätöntä)
tippa pinkkiä elintarvikeväriä
 
1pkt Mansikka oreoita
mansikoita
mansikkahilloa
vaaleanpunaisia marenkeja
tuoretta minttua

1. Vatkaa kerma ja mascarpone vaahdoksi. Mausta sokerilla, vaniljasokerilla ja Baileysilla. Värjää vaahto vaaleanpunaiseksi halutessasi.

2. Hienonna Oreot ja murustele lasin pohjalle. Laita sitten vuorotellen Bailyskermaa, viipaloituja mansikoita, mansikkahilloa ja marenkia kerroksittain. Koristele tuoreella mintulla.


2 kommenttia:

  1. Pistetäänpä ohje muistiin, mansikka- aikaa ajatellen.
    Juu keittiön ja koko huushollin lämpötilat lähentelevät saunamaisia lukemia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, pian saadaan tosiaan kotimaisia mansikoitakin 😍 Trifflet ovat kiva ja nopea vierasvara, joten testaa ihmeessä...

      Poista