keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Pikapizzat


Nopeaakin nopeampi iltapala syntyy näistä Vaasan ruisrieskoista. Rieskat uunipellille, uuni kuumenemaan ja täytteet päälle. Uuniin 250 asteeseen n.10 minuutiksi ja tsadaa! Valmista! :) Täytteeksihän lähes mikä tahansa...

2 kpl Vaasan ruisrieskoja
0,5 tuubia tomaattipyrettä
1pss salamisuikaleita
pieni punainen paprika
1prk ananaspaloja
1pss juustoraastetta
oreganoa

2 kommenttia:

  1. En onnistunut löytämään kaupasta Vaasan ruisrieskoja, mutta löysin Lapin Rilla nimisiä pizza / warp pohjia. Ovat hieman maustettuja leipiä, sopivat todella hyvin pikapizzapohjiksi.
    Pizzoista tulikin todella hyviä, kiitos hyvästä ohjeesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi. Unohtuikin tuohon kirjoittaa, että varmasti muutkin rieskat sopivat yhtä mainiosti :) Kiva, jos onnistuit!

      Poista