perjantai 18. syyskuuta 2015
Ananaswienerit
Jokin aika sitten tein ananaswienereitä, koska näihin on helppo pitää aina tarpeet yllätysvieraita varten kaapissa. Hyviäkin ovat, varsinkin ihan tuoreina, juuri jäähtyneinä...
1 pkt voi,-/lehtitaikinalevyjä
2 prk ananasrenkaita
vaniliinikreemijauhetta
kananmuna
(valkosuklaata, pikeeriä, tomusokeria koristeluun)
1. Sulata taikinalevyt ja pistä sitten puoliksi.
2. Voitele kananmunalla.
3. Vatkaa vanililiinikreemijauhetta tilkkaan vettä, että seoksesta tulee jämäkkää.
4. Pursoita raita vaniljakreemiä levyn keskelle.
5. Paista 225 asteessa, kunnes ovat kauniin ruskeita.
6. Jäähdytä ja laita kreemin päälle puolikas ananasrengas. Ripottele halutessasi tomusokeria päälle kevyesti. Valuta päälle halutessasi myös valkosuklaasulaa, tai pikeeriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti