maanantai 6. lokakuuta 2014

Pizzakiekot


Nämä pizzakiekot ovat meillä olleet varsinkin lasten suosiossa. Näitä on ollut tarjolla monilla synttäreillä ja aina ovat tehneet hyvin kauppansa. Nämä ovat myöskin hyviä retkieväitä, kun maistuvat kylmänäkin.

1 pkt voitaikinaa (esikaulittu)
 1 tuubi tomaattipyrettä
400g jauhelihaa
mausteita oman maun mukaan (meillä jauhelihamauste, oregano ja mustapippuri)
1 pss juustoraastetta
 1 kananmuna

1. Ota voitaikina sulamaan. Ruskista ja mausta jauheliha. Jätä jauheliha jäähtymään voitaikinan sulamisen ajaksi.
2. Kauli voitaikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Ei hirvittävän ohueksi. 
3.Levitä tomaattipyre levylle ja ripoittele päälle jauheliha ja puolet juustoraasteesta.
4. Kääri taikina rullalle, niin kuin kääretorttu. Leikkaa noin 2cm:n viipaleiksi ja laita leivinpaperin päälle uunipellille. 
5. Voitele rullat munalla ja ripoittele päälle loput juustoraasteesta.
6. Paista 200 asteessa, kunnes juusto on kauniin ruskeaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti