tiistai 27. tammikuuta 2015

Sinappinen tonnikalapiirakka


Pakastimesta löytyi voitaikinaa vielä, niin päätin kokeilla tällaista yksinkertaista tonnikalapiirakkaa iltapalaksi.Oli kyllä herkkujen herkkua. Vielä kun olisi lisäksi  ollut vihreää salaattia. Tämän yksinkertaisemmaksi ei voi enää kyllä piirakan teko tulla ;)

1pkt valmista voitaikinaa

2prk tonnikalaa öljyssä
2rkl karkeaa sinappia (tavallinenkin käy)
3 tomaattia
2 munaa
1,5dl kermaa
suolaa ja pippuria

1. Voitele piirakkavuoka kevyesti (halk.28-30cm).Painele voitaikina pohjalle ja n.1,5cm korkealle reunoille.

2. Levitä päälle sinappia ja murustele tonnikala. Viipaloi päälle tomaatit

3. Riko kananmunien rakenne kupissa ja lisää kerma ja suola. Sekoita ja kaada piirakan päälle. 

4. Paista 200 asteessa n. 45min.

5. Ripottele kypsän piirakan päälle hieman mustapippurirouhetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti