sunnuntai 28. elokuuta 2016

Vadelmajuustokakku mirror glacella ja ARVONTA!


Tänään sain ilokseni tehdä tällaisen vadelmajuustokakun mirror glacella, eli peilikiilteellä, eräille syntymäpäiville. Onnea vaan sankarittarelle! Samalla tästä tuli blogini 2- vuotiskakku!! :) 

Aika on mennyt ihan uskomattoman nopeasti ja kävijöitäkin enemmän, kuin olen koskaan usklatanut toivoa. Kiitos kaunis siitä teille kaikille. 
Tämä bloggaaminen on muuten ihan älyttömän koukuttavaa puuhaa...niin kuin olette ehkä huomanneetkin, postauksia tulee usein! ;D 444 reseptiä julkaistu!!

Olettehan huomanneet tykkäillä Kakkuviikarista myös Facebookissa, sekä Instagramissa? :)

Ja niin kuin eilisessä postauksessani lupasin, nyt pistetään pieni kilpailu pystyyn. Kommentoi alle, mikä mielestäsi on hyvää ja mikä huonoa blogissani. Palautetta kun on aina mukavaa saada- ja sitä negatiivistakin tarvitaan! :) 

Palkinnoksi pistetään tällainen samanlainen kakku (täältä Lahdesta noudettuna), tai vaihtoehtoisesti alumiininen 25cm:n halk. PME- vuoka. Voittaja saa valita, kumman haluaa. Muista jättää alle kommenttiisi myös s-postiosoitteesi. Arvonta päättyy 31.8.2016.

Kakun tein muuten samoin, kuin TÄMÄN mansikkajuustokakun, mutta mansikkarahkan tilalla käytin kuningatar-rahkaa ja mansikoiden tilalla vadelmia.  Ja tästä kakusta löytyy myös nuotit onnittelulauluun... ;)


34 kommenttia:

 1. Parasta on uudet ja upeat sekä herkulliset reseptit! eihän tässä blogissa mitään huonoa ole :)
  merjap77@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Parasta ehdottomasti herkulliset kuvat ja ihanat ohjeet! Huonointa on ehdottomasti se, että aina kun täällä käy, pitenee "tätä täytyy kokeilla"-lista ;)
  Yksi lemppariblogeistani :)

  VastaaPoista
 3. Löysin blogisi vasta reilu viikko sitten Facebookin kautta ja tähän mennessä vastaani ei ole tullut muuta kuin aivan ihania tekeleitä! Huonoa sanottavaa ei ole missään nimessä! Voi kun itselläkin olisi aikaa blogin pitämiseen :-)
  Keep going, tulen vierailemaan vast'edeskin!

  /M (mesiveloni@hotmail.com)

  VastaaPoista
 4. Onnea 2v blogille! :D Kuvat voisivat olla ehkä himpun verran isompia, kerta ovat niin kauniita! Olet kyllä taitava ja löytyy kyllä silmää sommitteluille! Kuvat ovat ihan mielettömän hienoja ja tarjoaa silmänruokaa. Ei resepteissäkään löydy moittimista; selkeitä, totetutettavan kuuloisia ohjeita, joita todellakin kaikkia tekisi mieli kokeilla. Kirja näistä leivoksista pitäisi tehdä!

  VastaaPoista
 5. En ole kauaa seuraillut vielä, mutta kakut on varmaan jostain taivaasta ! Itse en taipuisi noihin koskaan, kuolaan vaan kuvien edessä. Huonoa en vielä ole löytänyt, mutta mielelläni annan rakentavaa palautetta jos ja kun siihen aihetta löytyy.

  Kiitos kaikistaa ihanuuksista näin virtuaalisesti.

  VastaaPoista
 6. Osaat koristella kakut ja muut leipomukset tosi kauniisti ja houkuttelevasti. Minäkin olen joskus kaipaillut hieman isompia kuvia. :)

  Onnea 2v! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea 2-vuotiaalle!! ♥
  Samoilla linjoilla olen edellisten kommentoijien kanssa. Upeita leivonnnaisia, kera todella upeiden kuvien. Sinä todella osaat tuon kuvaamisen jalon taidon ja ne sommitelmat on myös todella upeita. Muutamia ohjeita täältä blogista olenkin jo testaillut, ja paljon on vielä testaamatta! ;)

  VastaaPoista
 8. Kuten edellisetkin, minustakin kauniit kuvat ovat parasta blogissasi, ohjeita on myös helppo noudattaa ja niissä on kivoja jujuja.
  Saukkomartta@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Onpa kaunis kakku! :) parasta blogissasi on kauniit kuvat ja herkulliset ohjeet. Eipä sitä mitään negatiivista jäljelle jääkään :D

  VastaaPoista
 10. Kaunis kakku. Positiivisia juttuja vain. ;) Monipuolisia ohjeita, sekä suolaista että makeaa sopivassa suhteessa. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Onnea 2 vuotiaalle! Olen ollut blogisi lukija vasta vähän aikaa, mutta tästä on jo ehtinyt tulla suosikkini. Ohjeet on selkeitä ilman turhia löpinöitä ja hyvät kuvat. Kuten joku jo mainitsikin, kuva voisi olla vähän isompi. pinni59(at) gmail.com

  VastaaPoista
 12. Hurjasti onnea blogille ja sen ylläpitäjälle! :)

  Ohjeesi ovat erittäin houkuttelevia ja helppoja seurata. Meillä varsinkin suolaiset leivonnaiset menevät kaupaksi ja olen saanut tältä monta hyvää ideaa ja ohjetta! :) Kuviesi tunnelma on jotenkin ihanan lämmin, eikä liian aseteltu mutta kuvat ovat silti ihanan laadukkaita eivätkä suttuisia tai liian kotikutoisia!

  Koska isompia kuvia pyydeltiin jo aiemmissa kommenteissa, ajattelin tuoda esiin toisen ulkoisen muutosehdotuksen: vaikka ruskea tausta blogissasi on lämmin, on silti valkoista tekstiä tummalta pohjalta aina hieman vaikeampi lukea, kuin tummaa tekstiä vaalealta pohjalta. En kuitenkaan sano, että tämä seikka estäisi minuakaan kokeilemasta ohjeitasi aivan yhtä suurella innolla! :D

  monica.haapala@pp1.inet.fi

  VastaaPoista
 13. Onnea! Kaikkea kivaa täältä sun blogista löytyy, ihania reseptejä. En kyllä keksi mitään negatiivista.
  titantupa@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Ehdottomasti hyvää on reseptit ja houkuttelevat kuvat, sekä "rehellisyys". Huonoa on se, mitä reseptit tekevät keskivartalolle :D tiiakemppi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Blogistasi hyvän tekee mukavan "maanläheiset" reseptit ja ihanat kuvat, esimerkiksi siksi yksi suosikki blogeistani. Negatiivista en kyllä keksi :)
  liisapa(at)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Vasta jonkin aikaa lukenut blogiasi ja reseptit on erinomaisia. Onnea vaan blogillesi. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Veikkaisin, että olen seuraillut sinua koko blogihistoriasi. Aina saapunut hieman uteliaana - ja jatkanut sitten matkaani onnelisen autuaana 'suupieliä nuoleskellen' Ü. Taitoa ja taidetta !
  Moitittavaa ei löydy. Pienet toiveet: hiukka suuremmat otokset ihanuuksista ja joskus palakuvakin olisi mieleen Ü
  n-h
  http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista
 18. Usein tulee eksyttyä blogiisi, kun etsiskelen ihanaisia leipomuksia. Myös sinun kauniit kuvat ovat herkullisia.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Onnea blogillesi! :) Tämä on yksi suosikki blogini, ihania reseptejä, ja kuvat ovat niiin houkuttelevia! <3 Jos jotain moitittavaa on pakko sanoa, niin kuvia voisi joskus olla postauksessa enemmänkin. :)
  roosaarg@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Kaunis kakku! Parasta on ihanat leivonnaiset ja kauniit kuvat. Kuvat voisivat olla vaikka hieman isompiakin ;) Onnea 2-vuotiaalle! :D
  Suklaapossu.leipoo@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Onnea 2-vuotiaalle! Parasta on herkulliset kuvat =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Onnea 2-vuotiaalle! Parasta on herkulliset kuvat =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Juuri viime viikolla kävin sivuiltasi katsomassa juustokakkuohjeita, kun poikani täytti 1-v :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 24. Upeat kuvat ja hyvät ohjeet :-)
  eija.raatikainenkauppi@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Kuvat ja selkeät ohjeet :-) ...aina iskee "leivontahulluus" :-(

  VastaaPoista
 26. Huippuja ohjeita kuvineen :) ei huonoa

  VastaaPoista
 27. Onnea 2v.lle. Niin ihana blogi. Herkulliset kuvat ja reseptit.
  Kuvat vois olla isompia.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Upeita ohjeita ja kuvia.
  sirkkuli52@luukku.com

  VastaaPoista
 29. Aivan ihanan kakun olit tehnyt! Satuin oikeaan aikaan käytävällä näkemään tuon upean kakun. Maistamaan en valitettavasti päässyt ��
  Tutustun blogiisi viikonlopun junamatkalla, mutta kuvien perusteella myit sivustosi jo minullekin ��
  Jään odottamaan uusia päivityksiäsi!
  T. Päivi

  VastaaPoista
 30. Onnea 2v. ! Tämä blogi on minulle uusi tuttavuus ja aion myös testata leipomuksia :)
  Hyvät kuvat, selkeä asettelu, valkoinen teksti ei ole minun silmälle niin hyvä.

  VastaaPoista
 31. Onnea! Parasta on monipuoliset herkulliset ohjeet ja "huonoa" ehkä vähän vanhahtava ulkoasu.

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Huomasitko, että päivän ESS:ssa oli myös hyviä vinkkejä kuvaukseen

  VastaaPoista
 33. Olenkin unohtanut tänne vastailla. Nyt korjataan tilanne :) Kiitos ihanista, mieltä lämmittävistä kommenteistanne. Mitä "negatiivisiin" palautteisiin tulee, niin kuvia klikkaamalla saa niitä suuremmiksi. Bloggerissa seuraavaksi suurempi kuva on aivan valtava ja sitä en valitettavasti voi käyttää... Itse rakastan tuota pohjan ruskeaa taustaa (kuvat näyttävät mielestäni hyvältä sitä vasten), joten sitä tuskin tulen muuttamaan. Testailen hieman tuota fonttia ja sen väriä, mutta mikä toimii toiselle, ei välttämättä toimi toiselle ollenkaan. Koittakaa kestää, murut <3

  VastaaPoista