Heippa! Ja ensinnäkin- hyvää tätä vuotta juuri sinulle!
Enpä olisi uskonut, että vielä tulen tätä blogia päivittelemään henkiin, mutta nyt teki mieli postata teille todella herkullisen, paistetun juustokakun resepti. Tämä kakku on erittäin helppo valmistaa, mutta tämä on tehtävä ehdottomasti päivää ennen tarjoilua. Testaa ja kerrohan, mitä pidit.
Pohja:
200g Biscoff- keksejä
70g voita
Täyte:
2dl pakastepuolukoita
400g maustamatonta Philadelphia tuorejuustoa
1,5dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
2 rkl maissi,-/perunajauhoa
Pinnalle:
Biscoff-tahnaa
Biscoff-täytekeksejä
puolukoita
esim. sokerihelmiä
1. Laita uuni lämpiämään 160 asteeseen.
2.Hienonna keksit todella hienoksi. Sekoita voisulan kanssa keskenään ja painele seos tiiviisti leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja hieman reunoille (n.2cm korkeudelle).
3. Levitä pastepuolukat tasaisesti pohjan päälle. Sekoita sitten kulhossa keskenään täytteen ainekset ja kaada puolukoiden päälle ja levitä tasaiseksi kerrokseksi.
4. Paista kakku 160 asteessa, noin 30-35 minuuttia niin, että kakku on selkeästi vaalea, mutta ei löysä. Anna jäähtyä ja laita yöksi jääkaappiin.
5. Lämmitä Biscoff-tahnaa muutama sekunti mikrossa. Sekoita ja levitä kakun pinnalle ohuehko kerros. Koristele haluamallasi tavalla.
Onpa ihanaa nähdä, että olet tehnyt pitkästä aikaa blogiisi postauksen. <3 Upea kakku ja niin herkullisen näköinen ja oloinen kakku, että tätä on ehdottomasti testattava <3
VastaaPoistaKiitos ❤️ Testiin vaan. On kyllä niin helppoa ja hyvääkin vielä 😁
PoistaMenestystä niin leivonnaisten parissa, kuin muutenkin alkaneelle vuodelle.
VastaaPoistaJulkaise vain kaikenlaisia herkku leivonnaisten ohjeita, ne toimivat ja maistuvat aina. Täältä löysin justiin Italialaisen leivän, se otetaan ohjelmaan.
Kiitos paljon- hyvää alkanutta vuotta sinulle!
PoistaItalialainen leipä on niin mahtavaa. Herkullista...ja mikä tuoksu!! 🤩