Nopeaakin nopeampi iltapala syntyy näistä Vaasan ruisrieskoista. Rieskat uunipellille, uuni kuumenemaan ja täytteet päälle. Uuniin 250 asteeseen n.10 minuutiksi ja tsadaa! Valmista! :) Täytteeksihän lähes mikä tahansa... 2 kpl Vaasan ruisrieskoja 0,5 tuubia tomaattipyrettä 1pss salamisuikaleita pieni punainen paprika 1prk ananaspaloja 1pss juustoraastetta oreganoa
En onnistunut löytämään kaupasta Vaasan ruisrieskoja, mutta löysin Lapin Rilla nimisiä pizza / warp pohjia. Ovat hieman maustettuja leipiä, sopivat todella hyvin pikapizzapohjiksi. Pizzoista tulikin todella hyviä, kiitos hyvästä ohjeesta.
En onnistunut löytämään kaupasta Vaasan ruisrieskoja, mutta löysin Lapin Rilla nimisiä pizza / warp pohjia. Ovat hieman maustettuja leipiä, sopivat todella hyvin pikapizzapohjiksi.
VastaaPoistaPizzoista tulikin todella hyviä, kiitos hyvästä ohjeesta.
Voi. Unohtuikin tuohon kirjoittaa, että varmasti muutkin rieskat sopivat yhtä mainiosti :) Kiva, jos onnistuit!
Poista