perjantai 28. lokakuuta 2016

Palkinto saapui


Osallistuin TÄLLÄ alla olevalla lakritsa-sitruunajuustokakulla Nami-hiiren vuotuiseen leipomiskilpailuun syyskuussa, jossa aiheena oli lakritsa....ja hei,- VOITIN!! :) Ihan mahtavaa. Kiitos Nami-hiirelle kilpailun järjestämisestä ja tuomareille ihastuttavista kommenteista. Olen enemmän, kuin tyytyväinen.

Tässä vielä tuomareiden kommentteja kakusta: 

Lilian: "This might be one of the most beautiful cakes that I have ever seen in my life! I am so ready to test the recipe out."

J.A.: "Just watched your cake and wow, you were great ! "

Simon: ”I want to make this type of mirros cake this Friday for a friend’s birthday. ”

Liza: "You can bake  a cake, so this is like children play to you. Me? I can easily burn even my salad, so I will not try. This is my favourite!"

TARU/Pullahiiri: "Kaunis kakku ja onnistunut trendikäs peilikiille. Kiille on onnistunut haastavuudestaan hienosti. Myös kerrokset ovat hyvin tasaiset kakun sisällä annospalassa."En tiedä, oletteko huomanneet, mutta minulla on ollut ihan hirveän kiireinen syksy. Tämä viikko ei ole tehnyt poikkeusta ja palkinto saapui Postiin jo useita päiviä sitten. Arvatkaapa vaan syyhyttikö päästä hakemaan sitä. 

Kerkesin vasta eilen illalla myöhään noutaa paketin ja tänään olenkin sitten ihastellut paketin sisältöä. Nami-hiiri on lähettänyt minulle aivan ä-lyt-tö-män ihanan paketin, jossa on kaikkea, mitä tällainen leivontaan hurahtanut vain saattaa toivoa. Hiirulainen on myös ihanan perusteellinen. Oli opastanut saate-kortissaan, miten noita outojakin tuotteita pääsee hyödyntämään. Ajatellut myös, että ilahtuisin tuotteista, joita täältä Suomesta ei saa. 

Ja niin...mitäpä sieltä paketista sitten paljastuikaan: Super-ihana silikoninen kakkuvuoka, marsipaania, suklaanuudeleita (kyllä, luit oikein!:D), snickerspatukoita, appelsiinisuolaa, kuppikakkuvuokia, rommisokeria, hasselpähkinälevitettä, koristelugeelejä, fudgeja, sitruksen makuisia koristesuklaapalleroita ja Block-suklaata :) Kerrassaan mahtava setti, siis. Kiitos vielä kerran! Kaikki tulevat taatusti käyttöön.

6 kommenttia:

 1. Kiitos kuuluu sinulle kiinnostuksestasi!

  ( Tosi sitruunaiset mantelit rouhisin koristeeksi...hiirenkolossa ne tulee kyllä naposteltua ihan sellaisenaan Ü)
  Hulvatonta BÖÖkuun loppua!
  Hugs
  n-h

  VastaaPoista
 2. Onnea voitosta! Ihana palkinto! Kakkukin kuulostaa niin kovin herkulliselta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Palkinto oli ihan loistava...ja käyttöäkin saattaa löytyä ;)

   Poista
 3. Paljon onnea voitosta! Teet kyllä aina tosi upeita leivonnaisia. :)

  VastaaPoista