tiistai 8. syyskuuta 2015

Mozzarella-neliöt



Välillä tekee mieli kokeilla uusia juttuja iltapalaksi. Tänään niistä tuli tällaisia neliöitä, joihin tuli suolainen täyte. Olen nyt niin hullaantunut tuohon tuoreeseen basilikaan, joten sitäkin näihin lisäsin vielä päälle syödessä rutkasti lisää...:p 

1 pkt voitaikinalevyjä

2 palloa mozzarellaa
2 isoa tomaattia
parmankinkkua
pinjansiemeniä
basilikaa
mustapippuria
oliiviöljyä
kananmuna

1. Halkaise voitaikina levyt kahtia. Voitele palat kananmunalla ja laita päälle kaksi halkaistun tomaatin siivua ja yksi siivu mozzarellaa. Asettele parmankinkku-siivut samalle pellille paahtumaan. Laita uuniin, 200 asteeseen n. 20 minuutiksi. Ota parmankinkut pois aiemmin (noin puolessa välissä paistoa). Paahda pinjansiemenet pannulla ruskeiksi.

2. Anna neliöiden jäähtyä hetki ja paloittele päälle paahdettua parmankinkkua, sekä ripoittele paahdetut pinjansiemenet. Valuta päälle oliiviöljyä ja ripoittele myös hieman mustapippuria. Koristele ja mausta tuoreella basilikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti