lauantai 3. joulukuuta 2016

Krustardit kinkkutäytteellä


Nämä krustardit eivät ole lainkaan leipomista, mutta pieniä kivoja suolaisia herkkuja kuitenkin. Meillä nämä tulevat tiistaina juustolautasen lisäksi tarjolle kun katsomme linnan juhlia tv.stä. Olen tehnyt myös tällaisia samanlaisia savuporo- krustardeja, mutta nyt vaihtelun vuoksi kinkkutäytteellä. 

2 pkt Krustardeja (löytyvät yleensä jostakin suolakeksien vierestä nimellä Croustades)

200g valkosipulituorejuustoa
punainen paprika
ruohosipulia
palvikinkkua rouhittuna

koristeluun persiljaa

1. Sekoita tuorejuusto, pilkottu punainen parika ja kinkkurouhe keskenään sekaisin. Sekoita joukkoon vielä lopuksi hienonnettu ruohosipuli.

2. Täytä krustardit ja koristele persiljatupsulla.

2 kommenttia:

  1. Krustadeilla on herkuteltu. Ovat naposteluherkkua parhaimmillaan vaikka kuohuviinin kaverina.

    VastaaPoista