sunnuntai 9. kesäkuuta 2019
Mansikka- Baileystriffle
Keittiössä on tällä hetkellä sen verran lämpöasteita, ettei tee juuri mieli leipoa. Herkkujen nälkä sen sijaan on kuitenkin olemassa, niin pitää "tyytyä" uunittomiin jälkiruokiin. Trifflet ovat ihanan makuisia ja helppotekoisia jälkkäreitä, joita voi "tuunata" mielensä ja makunsa mukaan. Sain laivalta tuliaisiksi uutta Strawberry & cream-Baileysia, niin maustoin tämän trifflen kesäisen mansikkaiseksi, aikuiseen makuun...😍 Niin hyvää!
(6ann.)
3dl vispikermaa
250g mascarponea
5rkl sokeria
2tl vaniljasokeria
(Baileysia maun mukaan- huom! ei välttämätöntä)
tippa pinkkiä elintarvikeväriä
1pkt Mansikka oreoita
mansikoita
mansikkahilloa
vaaleanpunaisia marenkeja
tuoretta minttua
1. Vatkaa kerma ja mascarpone vaahdoksi. Mausta sokerilla, vaniljasokerilla ja Baileysilla. Värjää vaahto vaaleanpunaiseksi halutessasi.
2. Hienonna Oreot ja murustele lasin pohjalle. Laita sitten vuorotellen Bailyskermaa, viipaloituja mansikoita, mansikkahilloa ja marenkia kerroksittain. Koristele tuoreella mintulla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Pistetäänpä ohje muistiin, mansikka- aikaa ajatellen.
VastaaPoistaJuu keittiön ja koko huushollin lämpötilat lähentelevät saunamaisia lukemia.
Ihanaa, pian saadaan tosiaan kotimaisia mansikoitakin 😍 Trifflet ovat kiva ja nopea vierasvara, joten testaa ihmeessä...
Poista