tiistai 29. joulukuuta 2015

Savuporo-krustardit


Nyt tulee ohje, joka ei liippaa leipomista millään tavalla, mutta ovat niin, niin hyviä, että pakko jakaa ohje teidän kanssanne. Ottakaapa tästä vaikkapa koppi, miettiessänne pikkusuolaisia uuden vuoden viettoon ;) Täytteeksi voi tehdä mitä vain suolaista "tahnaa", tai vaikkapa suklaamoussea (ja tietenkin vadelma koristeeksi), jos makeita ideoita kaipaa...

2 pkt Krustardeja

Täyte: 
100 g poron kylmäsavupaistia
200 g Creme Bonjour valkosipulituorejuustoa
150 g ranskankermaa
puolikas punainen paprika
pätkä kurkkua/ vihreä omena
pätkä purjon vihreää osaa
sitruunapippuria

1. Pilko paprika, poro ja purjo pieniksi kuutioiksi. Raasta kurkku, tai omena. Kumpaa nyt sitten haluatkaan käyttää, makua raikastamaan.

2. Sekoita sitten kaikki täytteen ainekset yhteen ja mausta sitruunapippurilla. Täytä kupit ja koristele persiljatupsulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti