sunnuntai 20. maaliskuuta 2016
Pääsiäisen ananasmuffinssit sitruskermalla
Nyt on juuri oikea aika leipoa pääsiäisjuttuja. Löysin eräästä verkkokaupasta ihanat, saviruukun näköiset, silikoniset muffinssivuoat...ja siitä se ajatus sitten lähti ;) Ruukkunarsissi! Ja ananashan sopii maultaan oikein hyvin pääsiäiseen...
Muffissit (12 kpl)
200 g voita
2 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
2 tl leivinjauhetta
1 prk ananasmurskaa
Päälle:
2 dl vispikermaa
3 rkl Lemoncurdia
keltaista elintarvikeväriä
Koristeluun esim.:
sokerimassa narsisseja/ lehtiä
1. Sekoita huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen, hyvin samalla vatkaten sekaan. Lisää jauhot ja leivinjauhe. Sekoita ja lisää lopuksi ananasmurska mehuineen.
2. Jaa taikina muffinssivuokiin (n.3/4 vuoasta) ja paista ne sitten 225 asteessa n. 15 minuuttia.
3. Anna muffissien jäähtyä ja pursota päälle lemoncurdilla maustettua kermavaahtoa. Koristele haluamallasi tavalla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mistä löysit noin hauskat vuoat?
VastaaPoistaMistä löysit noin hauskat vuoat?
VastaaPoistaUllanunelmasta :)
PoistaAivan ihania, wautsi! <3
VastaaPoistaT: Serkusten suklaaunelma
Tosi kauniita! :)
VastaaPoistaKiitos :) Noita narsisseja on kiva tehdä...
PoistaAivan ihanat "kukkaruukut"
VastaaPoistaKiitos :) Tuli kyllä hauskat...
Poista