perjantai 31. maaliskuuta 2017

Rieskarullat


Rieskarullia. Tällä kertaa savuporon makuisena. Sisällehän voi laittaa myös kinkkua, tai vaikkapa kylmäsavulohta ja eri tuorejuustoilla saa muokattua makua myös helposti. Nämä tekivätkin hyvin kauppansa, niin kuin suolainen yleensäkin. Nämä ovat hyvä tarjottava esim. juhlapöytään, sillä nämä kannattaa tehdä edellisenä päivänä valmiiksi ja antaa tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

2 pkt (2kpl/pkt) Vaasan Ruis-rieskaa/ Fazerin rullarieskaa

1,5rs Creme Bonjour savuporo-tuorejuustoa
100g kylmäsavuporoa
jääsalaattia
1/2 kurkku
1/2 punainen paprika
persiljaa

1. Raasta kurkku ja pilko paprika pieniksi kuutioiksi. Pese ja revi jääsalaatti "silpuksi". Hienonna persilja.

2. Voitele rieskat reilusti tuorejuustolla. Levitä pinnalle jääsalaattia, paprikaa, kurkkua ja muutama siivu kylmäsavuporoa. Ripoittele lopuksi persiljasilppua.

3. Kääri rieska rullaksi ja "puristele" tiiviiksi.

4. Leikkaa rulla siivuiksi ja syö itse päätypalat :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti