sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Mansikkamilkshake-kuppikakut


Markkinoille on tullut mitä ihanampia makutomusokereita  Ne ovat ihan oikeasti hyvänmakuisiakin! Olen testannut jo ainakin Vanilla fudgea, Black cherrya ja nyt näihin tätä Mansikkamilkshakea. Varsinkin tästä tuli oma lempparini, sillä näiden kuorrutteesta tuli ihan mansikkapehmiksen makuista. 
 
 
12 kpl:
100g voita
2dl sokeria
3.5dl vehnäjauhoja (tai vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta)
2tl vaniljasokeria
0,5tl suolaa
2tl leivinjauhetta
1,5dl kuohukermaa
2 kananmunaa
3dl hieman survottuja pakastemansikoita

Kuorrute:
2-3dl vispikermaa
n.200g maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia)
1dl Mansikkamilkshake-tomusokeria

 1. Sekoita muffinssien kuivat aineet yhteen ja lisää joukkoon kanamunat, huoneenlämpöinen voi ja kerma. Sekoita lopuksi joukkoon hieman survotut, sulaneet pakastemansikat, joista ylimääräinen mehu on kaadettu pois.
 
2. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa muffinssivuokiin (2/3). Paista muffinssit muffinssipellillä 175 asteessa n. 30 minuuttia. Anna jäähtyä. 
 
3. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto. Lisää joukkoon makusi mukaan tomusokeria ja sekoita tasaiseksi, hyvin pursotettavaksi kuorrutteeksi.
 
4. Laita tähtitylla (Wiltonin 1M) pursotuspussiin. Tee grillivarrastikulla ja pastavärillä muutama pitkittäinen raita pursotuspussin sisäpuolelle ja täytä pussi kuorrutteella.  Kuorruta kuppikakut tekemällä "ruusukkeita".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti