maanantai 16. huhtikuuta 2018

Mansikkaiset pikawienerit


Meillä vietettiin eilen lasten ja mieheni syntymäpäiviä. Vanha sanontahan menee, ettei suutarin lapsilla ole kenkiä, joten meidän kahvipöydästä löytyi näitä mansikkaisia pikawienereitä. Tämä on helppo ja nopea vierasvara, josta saa kuitenkin näyttävän ja herkullisen tarjottavan pienellä vaivalla 😊

Liput Jäätelö-&Suklaakarnevaaleille voitti Ellu Minkkinen. Laitan sinulle piakkoin s-postia. paljon onnea voitostasi ja tervemenoa herkuttelemaan!! 😘

1pk voitaikinalevyjä (5kpl)
1 kananmuna voiteluun
vaniljakreemijauhetta ja vettä
tuoreita mansikoita
(hyytelösokeria ja vettä)
valkosuklaata sulatettuna

1. Sulata voitaikinalevyt ja leikkaa ne puoliksi. Taittele neliö reunojen keskeltä tiukasti keskelle, niin, että taikinasta tulee kukan mallinen. Laita ne sitten muffinssivuokaan.

2. Voitele wienerit kananmunalla.

3. Sekoita vedestä ja vaniljakreemistä paksuhko tahna ja pursota sitä kukan keskelle nokare. Paista wienerit sitten vuoissa pellillä 225 asteessa n. 20-25 minuuttia. Anna wienereiden jäähtyä.

3. Leikkaa mansikoista siivuja ja asettele ne vaniljakreemin päälle. Voit halutessasi tehdä vedestä ja hyytelösokerista kiilteen mansikoiden pinnalle. Spritsaa sitten sulatettua valkosuklaata lopuksi pinnalle. 

4. Voit tarjota wienerit joko ilman muffinssivuokaa, tai ottaa ne pois tarjolle laittaessa. 
2 kommenttia: