Pohjat:
150g voita
1dl sokeria
1,5dl kaurahiutaleita
3dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
Täyte:
2dl kuohukermaa
1 prk Bulgarian jogurttia
1dl sokeria
2tl vaniljasokeria
mansikoita
1. Voi ja sokeri vaahdotetaan. Lisää muut pohjan aineet ja sekoita tasaiseksi. Muotoile taikina tangoksi ja jaa se n. 16 osaan.
2. Voitele muffinssipellin kolot vuokaspraylla ja vuoraa ne taikinalla, mahdollisimman ohuiksi. Jauhoitetut sormet auttavat asiassa.
3. Paista pohjat 200 asteessa 10 minuuttia ja irroita sitten hyvin jäähtyneinä (hajoavat herkästi).
4. Vaahdota kerma vaahdoksi ja lisää bulgarianjogurtti. Mausta sokereilla makusi mukaan.
5. Täytä kupit kerma-jogurttivaahdolla ja mansikoilla. Koristele esim. kukkasilla.
Hei! Todella kauniita.Oikein vesi herahti kielelle. Voisiko nämä tehdä minimuffinssivuoan koloihin myös?
VastaaPoistaHeippa! Kiitos. Juu, mikäpä estää kokeilemasta. Sitten pitää vain syödä useampi 😋
PoistaAattelin tänään tehdä näitä mutta saako Bulgarin jogurttia hyla/laktoosittomana? Millä sen voisi korvata?
VastaaPoistaJaa-a. Nyt en osaakaan sanoa, onko sitä laktoositoomana. Sitten sen voisi korvata ihan vaan jollakin maustamattomalla jogurtilla 😊
PoistaOnnistuukohan gl.jauhoilla? Muillakin kuin sillä Sunnuntai-merkkisellä.
VastaaPoistaUskoisin, että onnistuu. Kokeillut en kuitenkaan ole 😊
Poista