Laitoin piirakkaan paljon kasviksia, sekä runsaasti silputtua, tuoretta basilikaa. Piirakka tuoksuikin ihan äärettömän hyvältä jo paistuessaan...ja odotinkin uunin luukun takana, milloin saan iskeä haarukkani kiinni piiraaseen- tuoksu oli niiiiiin huumaavan herkullinen 😍
Pohja:
150 g voita2,25 dl vehnäjauhoja 1,5 dl juustoraastetta
2 rkl kylmää vettä
Täyte 1:
2 kananmunaa
1,5-2dl mozzarella-juustoraastetta
1dl maitoa
rouhittua mustapippuria
tuoretta basilikaa
Täyte 2:
100g Vuolu-broileria
oransseja miniluumutomaatteja
keltaista paprikaa
varrellista parsakaalia
tuoretta basilikaa
1. Sekoita pohjan ainekset keskenään tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille jauhoitetuin sormin.
2. Sekoita ensimmäisen täytteen ainekset keskenään, hienonna joukkoon tuoretta basilikaa ja kaada seos tasaisesti piirakkkavuoan pohjalle.
3. Pese ja halkaise tomaatit. Halkaise varrelliset parsakaalit pituus-suunnassa puoliksi ja pese ja viipaloi paprika.
4. Ripottele 1. täytteen pinnalle Vuolu-broileria ja asettele sitten muut täytteet näyttävästi piirakan pinnalle. "Koristele" vielä muutamalla basilikan lehdellä ja paista piirakka sitten 200 asteessa n. 50 minuuttia.
Hei meillähän on siis sama suosikki, vuolukana eikä vuolupossukaan jää pois meidän listalta, ihan super hyviä tuotteita ja tuo piirakka aaah takuuvarmaa herkkua <3
VastaaPoistaJoo...ihan loistava uutuus! Hyvää ihan sellaisenaankin 😛
PoistaVoiko piirakkaa pakastaa? Kun on mozzarellaa...
VastaaPoistaEn ole kokeillut, mutta luulen, että mozzarella tosiaan sitkistyy pakastettaessa 😔
Poista