maanantai 23. syyskuuta 2019

Punajuuri-vuohenjuustopiirakka


Kauppoihin tulee näin syksyllä upeita uutuustuotteita, joista tähänkin piirakkaan syntyi idea.  Saarioinen on korvannut punajuurisalaatin uudella, hienolla punajuurisalaatilla, joka kestää myös paistamisen- kaveriksi hieman vuohenjuustoa ja timjamia. Tätä helpompaa reseptiä saa etsiä ja tällaisen saa nopeasti pöytään vaikkapa yllärivieraille!


1pkt ruukiista piirakkataikinaa (Pirkka)
1rs Saarioisen hienoa punajuurisalaattia
1 pieni kiekko vuohenjuustoa
timjamia

Pinnalle paiston jälkeen:
paahdettuja kurpitsansiemeniä
retiisinversoja

1. Painele piirakkataikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Hienonna pohjan päälle kevyesti tuoretta timjamia. Kaada punajuurisalaatti päälle ja asettele vuohenjuustosiivut kauniisti pinnalle.

2. Paista piirakkaa 200 asteessa n. 40 minuuttia, tai kunnes piirakka on kauniin ruskea. Viimeistele piirakka paahdetuilla kurpitsansiemenillä, sekä esimerkiksi retiisinversoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti