perjantai 5. elokuuta 2016

Peltipiirakka goes texmex



Blogini suosituin resepti, jo pitkään, on ollut TÄMÄ nopea peltipiirakka. Ei kohotusta, eikä kaulintaa- vain sekoitus ja levitys pellille. Täytteeksi käy oikeastaan mikä tahansa, mitä kaapista löytyy. Nyt hyödynsin eiliseltä jääneet nacho- tarpeet ja jatkojalostin sen pizzapiirakaksi. Harmitti, kun pakastimessa ei ollut yhtään maissia, se olisi sopinut tähän todella hyvin.Tämä piirakka on mehevää, helppoa ja nopeaa. Suosittelen!

Pohja:
3dl kaurahiutaleita
3dl vehnäjauhoja
2tl suolaa
2tl leivinjauhetta
2 kananmunaa
3/4dl öljyä
3dl vettä

Täytteeksi laitoin:
1 prk Salsaa
400g tacomaustettua jauhelihaa
jalapenoja
juustoraastetta
kirsikkatomaatteja
(maissia)

 1. Laita kulhoon kuivat aineet ja sekoita. Lisää kananmunat, öljy ja vesi. Sekoita tasaiseksi (tulee löysähköä).
 
2. Levitä leivinpaperin päälle uunipellille.
 
3. Ripoittele päälle täytteet ja paista sitten 225 asteessa n. 25-30min. 

4. Koristele nachoilla, jalapenoilla ja tarjoile esim. ranskankerman kanssa. 

6 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta! Tätä meinaan kokeilla pikapuoliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä :) Aina on kiva kun resepteille tulee käyttöä...

      Poista
  2. Hyvää tulee aina peltipiirakkapohjalla. Juuri tallaisille ohjeille tulee keittiössä käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne perusohjeet on niitä parhaita :)

      Poista
  3. Minkä kokoiselle pellille?

    VastaaPoista