lauantai 6. helmikuuta 2016

Texmex-voileipäkääretorttu

Lauantai-iltaan on kiva tehdä jotakin erityisherkkua. Tein meille tällä kertaa voileipäkakkua, kääretortun muodossa. Texmex-voileipäkakkua olen tehnyt aiemminkin, mutta nyt eri muodossa ja hieman eri täytteellä. Tätä herkkua voisi tarjota hyvin vaikkapa illanistujaisissa, tai tupaantuliaisissa :)

Olethan muuten huomannut, että Kakkuviikari löytyy myös Facebookista, sekä Instagramista? :)


1 pkt täysvilja-paahtoleipää (16 siivua)

400g marinoimattomia broilerinfileesuikaleita
(tacomaustetta/tai suolaa ja pippuria)
1 prk salsa-kastiketta (medium)
1/2 pss maissia
1/2 prk juustodippiä
punainen paprika

Pinnalle:
1/2prk (100g) ranskankermaa
1/2prk quacamoledippiä

Koristeluun:
limeä
jalapenoja
maissilastuja
salaattia
punasipulia
paprikaa
 
1. Paista broilerinsuikaleet ja mausta ne haluamallasi tavalla.Lisää joukkoon maissit ja anna jäähtyä. 

2. Laita kolme tuorekelmun pätkää (0,5m) vaakatasoon, hieman limitysten.

3. Leikkaa paahtoleivistä reunat pois ja laita leipiä kelmun päälle 4x4.

4. Kostuta leipiä kevyesti kasvisliemellä.

5. Sekoita pieneksi pilkottu paprika, broileri/maissi, salsa ja juustodippi keskenään tahnaksi. Levitä tasaisesti leipien päälle.

6. Rullaa sitten rullaksi, kelmua apuna käyttäen. Puristele rullaa vielä sormin tiukemmaksi.

7. Siirrä rulla tarjoilualustalle. Sekoita ranskankerma ja quacamole keskenään ja kuorruta pinta. Koristele sitten haluamallasi tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti