tiistai 7. huhtikuuta 2020

Mangopannacotta


Tänä vuonna voi pääsiäspöytään laittaa jälkiruoaksi myös helppotekoista mangopannacottaa. Tämä on mielestäni niin ihanan kermaista ja hyvää, että jos kieli vain ylettäisi kulhon pohjalle- voisin nuolla sen puhtaaksi 😂

(6 annosta)

2dl mangososetta (Bonne)
4dl vispikermaa
1 vaniljatanko
1dl sokeria (vähempikin voi riittää, riippuen mitä sosetta käyttää)
3 liivatetta

1. Laita liivatteet likoamaan. Laita kattilaan kerma, sokeri ja halkaistu vaniljatanko. Kiehauta seos nopeasti. Liota sekaan liotetut, puristellut liivatteet.

2. Poista vaniljatanko n. 10 minuutin päästä ja lisää joukkoon mangosose. Sekoita ja annostele varovasti annoskulhoihin, tai vaikkapa kauniisiin laseihin.

3. Anna pannacottien hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.

4. Itse kaadoin pinnalle kastikkeeksi mangososestta ja koristelin suklaapallolla, tuoreilla vadelmilla ja suklaakoristeella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti