n.40kpl
250g voita
125g sokeria
0,75dl kananmunaa
325g vehnäjauhoja
325g vehnäjauhoja
4g vaniljasokeria
vadelmamarmeladia
tomusokeria/lumijauhetta
1. Vatkaa sokerit ja voi keskenään vaahdoksi (25min.). Lisää sitten kananmuna kovasti samalla vatkaten.
2. Lisää siivilöity vehnäjauho vaahdon sekaan. Sekoita taikina sitten tasaiseksi, mutta varo sitkon muodostumista.
3. Pursota n.8mm tähtityllalla n.6cm:n tankoja pellille. Paista pikkuleivät 210 asteessa n. 6-7minuuttia, tai kunnes ovat kauniin vaalean ruskeita.
4. Pursota toisen jäähtyneen pikkuleivän sisäpinnalle vadelmamarmeladia ja laita puoliskot vastakkain. Ripottele pinnalle tomusokeria.
vadelmamarmeladia
tomusokeria/lumijauhetta
1. Vatkaa sokerit ja voi keskenään vaahdoksi (25min.). Lisää sitten kananmuna kovasti samalla vatkaten.
2. Lisää siivilöity vehnäjauho vaahdon sekaan. Sekoita taikina sitten tasaiseksi, mutta varo sitkon muodostumista.
3. Pursota n.8mm tähtityllalla n.6cm:n tankoja pellille. Paista pikkuleivät 210 asteessa n. 6-7minuuttia, tai kunnes ovat kauniin vaalean ruskeita.
4. Pursota toisen jäähtyneen pikkuleivän sisäpinnalle vadelmamarmeladia ja laita puoliskot vastakkain. Ripottele pinnalle tomusokeria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti