maanantai 12. helmikuuta 2018

Kana-fajitas piirakka


Taas tuli testattua kaupasta löytämääni uutuutta. Atrialta oli tullu Vuoluperheeseen, uutuusmaku,- kana-fajitas. Siitä oli tottakai tehtävä taas suolainen piirakka, joka oli kivan mausteinen ja maistuva. Tässä piirakassa on sen verran "potkua", että ihan kahvipöytään en sitä laittaisi, mutta iltapalaksi, tai lounaaksi soveltuu oikein hyvin 😋

Pohja:
150g pehmeää voita
2,25dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta (tai vehnäjauhoja)
1,5dl juustoraastetta
3rkl kylmää vettä
 
Täyte:
2 kananmunaa
1ps (150g)  texmex-juustoraastetta
1rs (200g) paprika-chilituorejuustoa 
1tl tacomaustetta
1 mieto punainen chili

1/2 punainen paprika
1rs (200g)  Vuolu kana-fajitas
tomaattia
bimi-parsakaalia
 
1. Nypi pohjan ainekset keskenään, tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina sitten jauhotetuin sormin voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

2. Sekoita kananmunat, juustoraaste ja tuorejuusto keskenään tasaiseksi massaksi. Mausta tacomausteella, sekä viipaloi joukkoon yksi chilipalko. Kaada täyte sitten piirakkapohjan päälle.

3. Ripottele lopuksi pinnalle kana-fajitasfileet ja pilkottu paprika. Lado sitten päälle vielä viipaloitua tomaattia, sekä parsakaalia. Paista piirakkaa 200 asteessa n. 40-45 minuuttia, tai kunnes piirakka on kauniin ruskea. Halutessasi voit hienontaa päälle tuoretta persiljaa.

2 kommenttia: