Pohja:
145g Oreo-brownie täytekeksejä
Mousse:
290g Brunbergin tummaa suklaata
7dl Surewhip- kasvisrasvavalmistetta
250g vegaanista tuorejuustoa (esim. Sheesy tai Violife)
2tl vaniljasokeria
1. Hienonna keksit muruksi ja painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (halk.20cm) pohjalle tiiviisti. Suihkauta vuoan reunoille kevyesti vuokasprayta.
2.Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita sulan suklaan joukkoon tuorejuusto.
3. Vatkaa 6dl Surewhipia löysähköksi vaahdoksi (vatkautuu todella nopeasti liikaa!) ja lisää vaniljasokeri, sekä suklaa-tuorejuustoseos joukkoon samalla sekoittaen. Lisää viimeinen dl Surewhip ja sekoita tasaiseksi. Kaada massa vuokaan keksipohjan päälle ja laita jääkaappiin pariksi tunniksi.
4. Irroita kakku vuoasta ja koristele haluamallasi tavalla (itselläni tavallisesta suklaasta koristeet kakun pinnalla).
Ps. Kukat kakun pinnalla ovat Add wisen amarantteja. Tilattu Stocmannin verkkokaupasta 😊