sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Rieskarullat

 
Pikkujouluaika lähestyy. Pieneksi suolaiseksi naposteltavaksi nämä riskarullat ovat mainio vaihtoehto. Kauppoihin oli tullut punajuurella, sekä porkkanalla maustettuja tortillalettuja, joista nämä ovat nopea ja helppo valmistaa. Porkkanasta saisi kivasti versioitua hyvän makuisen, täyttämällä sen esimerkiksi paprika-chili tuorejuustolla, salamirouheella, salaatilla ja paprikalla täytettynä. Nämä punajuuriversiot saivat sisäänsä:

1 pkt Santa Maria Beetroot tortilloita

1prk Baba chili-hummusta
tuore pinaattia
punaista paprikaa
kalkkunaleikkelettä

1. Levitä hummusta reilu kerros koko tortillaletulle. Ripoittele pinnalle kevyt kerros babypinaattia, sekä kolme siivua kalkkunaleikkelttä. 

2. Pilko paprika pieneksi kuutioksi ja ripoittele kalkkunaleikkeleiden päälle. Levitä lopuksi vielä kevyt kerros pinaattia ja kääri sitten tiukaksi rullaksi, saumapuoli alaspäin. Leikkaa pötköistä paloja. Voit halutessasi kiinnittää rullat coctailtikun avulla.

3. Anna rullien tekeytyä hetki jääkaapissa ennen syömistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti