Tänään ei pitänyt leipoa. Mutta roosanauhapäivän, sekä eilisen Koko suomi leipoo:n innoittamana, oli pakko tehdä tällaisia virityksiä. Olen joskus saanut anopiltani herkullisen kahvikääretorttu reseptin, jota tässä käytin pohjana. Tämä on todella helppo tehdä ja ihanan kahvin makuinen! Eli ensin tein vain normaalisti kääretortun, josta leikkasin paloja tuohon silikonimuottiin. Täytteen tein kaksinkertaisena, jotta sain pursoteltua päälle mokkaruusukkeet.
Ja ihan huikeaa muuten. Blogini on ollut vasta ihan hiukan yli kuukauden pystyssä ja teitä kävijöitä on jo 5000....melekosta :D Kiitos teille!! Innolla koitan keksiä teille uutta kokeiltavaa...
Kääretorttupohja: 3 munaa
1,5dl sokeria
3/4dl perunajauhoja
2rkl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
Täyte: 2dl vispikermaa
1rkl pikakahvijauhetta
0,5dl sokeria
1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Siivilöi sekaan peruna,- ja kaakaojauhe. Lisää leivinjauhe.
2. Kippaa taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225 asteessa 6-8min.
3. Kaada taikinalevy paistettua sokeroidun leivinpaperin päälle. Anna jäähtyä.
4. Vatkaa kerma, johon on sekoitettu pikakahvijauhe, sekä sokeri. Levitä jäähtyneen pohjan päälle. Rullaa torttu leivinpaperia apuna käyttäen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti